На фронті вже дві доби без обстрілів

 

Доба 12 вересня в зоні проведення операції Об’єднаних сил пройшла без порушень “перемир’я” з боку ворога.

Про це в ранковому зведенні в неділю, 13 вересня, повідомив пресцентр штабу ОС.

“Минулої доби, 12 вересня, на всіх ділянках відповідальності наших бригад обстрілів з боку противника зафіксовано не було. По всій лінії фронту спостерігалася тиша.
Підрозділи Збройних Сил України у повному обсязі дотримуються домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року”, – розповіла пресофіцер Ярослава Зоріна.

“Від початку поточної доби, 13 вересня, у смугах відповідальності наших бригад режим припинення вогню зберігається повною мірою. Українські військовослужбовці, перебуваючи в готовності адекватно реагувати на підступні та провокативні дії ворога, продовжують сумлінно виконувати свої завдання”, – додала вона.

Зазначається також, що напередодні в зоні ОС підрозділи ДСНС спільно з військовослужбовцями Збройних сил ліквідували осередки пожеж в районах населених пунктів Кримське та Катеринівка, що на Луганщині.

“Водночас із виконанням завдань із захисту Батьківщини визначені підрозділи Об’єднаних сил готуються до участі в стратегічних командно-штабних навчаннях “Об’єднані зусилля-2020”, – поінформувала також пресофіцерка.

Нагадаємо, 11 вересня на фронті також була “тиша”, того дня  в Берліні відбувалася зустріч політичних радників лідерів країн нормандської четвірки.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна