Штаб ОС прозвітував про відновлені будинки й розміновану територію

 

Від початку операції Об’єднаних сил на Донбасі обстежили та очистили понад 8,2 тис. га території, а за останні дні – понад 10 га. Також за добу відновлено 10 пошкоджених будинків.

Про це в ранковому зведенні в суботу, 12 вересня, розповіла речниця штабу ОС Ярослава Зоріна.

“У прифронтових районах саперами ДСНС України розміновано понад 10 гектарів території та передано на знищення 42 вибухонебезпечних предмети.
Всього з початку проведення ООС піротехнічні підрозділи обстежили 8267 гектарів території та 23 гектари акваторії. Вилучено та знешкоджено 48 366 вибухонебезпечних предметів”, – зазначила речниця.

“Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Зокрема, минулої доби завершено відновлення 10 будинків, ще на 33 об’єктах роботи тривають”, – додала вона.

Читайте також:
У день зустрічі радників нормандської четвірки на фронті було тихо

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна