Поліція затримала росіянина, який влаштував стрілянину в Українці

 

Працівники управління карного розшуку поліції Київської області встановили та затримали основного організатора конфлікту, в результаті якого 2 вересня сталася стрілянина біля кафе в місті Українка Обухівського району. Ним виявився 32-річний громадянин Російської Федерації, який вже мав проблеми із законом.

Про це в суботу, 12 вересня, повідомляє сайт МВС із посиланням на відділ комунікації поліції в Київській області.

Оперативники затримали зловмисника в Києві, де він переховувався від правоохоронців.

“Встановлено, що саме цей чоловік прибув зі столиці і під час інциденту з травматичної зброї поранив двох жителів міста Українка, за життя яких у подальшому боролися лікарі”, – йдеться в повідомленні.

У поліції нагадали, що група невідомих осіб приїхала на автівках із Києва до кафе в Українці і влаштували конфлікт, який переріс у стрілянину з травматичної зброї. У відповідь на це місцеві застосували мисливську зброю.

Наразі росіянин затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо оголошення йому підозри за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Запобіжний захід для затриманого обере суд.

Читайте також:
У Хмельницькому стріляли у Володимира Путіна

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна