Число активних хворих на COVID-19 в українській армії скоротилося

 

Станом на ранок 12 вересня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 636 осіб.

Про це йдеться у зведенні Командування Медичних сил ЗСУ, оприлюдненому в суботу.

За цими даними, число активних випадків COVID-19 в армії скоротилося на 4 (напередодні повідомлялося про 640 хворих).

Всього за час епідемії в ЗСУ одужали 1518 пацієнтів (за добу – 40 одужалих). Летальних випадків в армії залишається шість.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, всього за весь час у Збройних силах було виявлено 2 160 випадки коронавірусної хвороби (активні випадки, одужалі й померлі разом).

За минулу добу зареєстровано 36 нових випадків захворювання на COVID-19, інформують у Командуванні Медсил.

Із них госпіталізовано 9 осіб: Військово-медичний клінічний центр Північного регіону (Харків) – 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону (Одеса) – 2, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону (Львів) – 2, Військово-медичний клінічний центр Cхідного регіону (Дніпро) – 1, Чернігівський військовий госпіталь – 2. Стан здоров’я цих пацієнтів задовільний.

На лікування вдома відправлені 27 осіб: Київська область – 10 військовослужбовців, Львівська область – 3, Одеська область – 6 військовослужбовців та 1 працівник ЗСУ, Чернігівська область – 1 військовослужбовець, Дніпропетровська та Рівненська області – по 1, Тернопільська і Житомирська області – по 2 працівники ЗСУ. В них спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) в армії перебувають 708 осіб.

Читайте також:
COVID-19 в Україні оновив добові рекорди за числом померлих та одужалих. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна