На Київщині внаслідок ДТП загинули п’ятеро людей, 20 – постраждали

 

У Бориспільському районі на Київщині вночі в п’ятницю, 11 вересня, трапилася масштабна ДТП, в якій загинули п’ятеро людей, ще 20 – постраждали.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Київської області.

“Сьогодні на початку 4-ї на 47 км автодороги М–03 сталося зіткнення чотирьох транспортних засобів: двох вантажівок, мікроавтобуса та легковика”, – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, водій DAF FT95 рухався в бік столиці, зіткнувся з Mercedes-Benz 1320, після чого виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся ще із двома транспортними засобами – Mercedes-Benz Sprinter та ВАЗ.

“Внаслідок автопригоди п’ятеро осіб загинули, чотирнадцять отримали травми та були госпіталізовані. Наразі на місці працюють медики, рятувальники та слідчо-оперативна група поліції”. – зазначено в повідомленні.

Патрульні поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху на місці події.

Усі обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

Водіїв просять за можливості утриматися від поїздки за вищевказаним маршрутом.

Читайте також:
Майора медслужби Холодного, який на авто відрізав ноги трьом курсанткам, суд арештував на два місяці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна