Коронавірус у війську: за добу діагностували 35 нових інфікувань

 

Станом на ранок 11 вересня в армії на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 640 осіб. Напередодні ішлося про 643 активних хворих (-3 за добу).

Як передає “Новинарня“, це випливає зі зведення Командування Медичних сил ЗСУ, оприлюдненого в п’ятницю, 11 вересня.

Протягом минулої доби зареєстровано 35 нових випадків COVID-19.

Всього за час пандемії одужало 1 478 осіб, тобто за добу одужали 38 військових.

За підрахунками “Новинарні“, всього з початку епідемії в ЗСУ було виявлено 2 124 випадки коронавірусної хвороби (активні випадки, одужалі й померлі разом).

Летальних випадків в армії залишається шість.

Серед нових виявлених інфікованих госпіталізували чотирьох. Зокрема у ВМКЦ Південного регіону – двоє військових, у ВМКЦ Західного регіону та ВМКЦ Північного регіону – по одному армійцеві. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 31 людина (Київська область – дев’ять військовослужбовців та один працівник ЗСУ, Львівська область – три військових, Хмельницька область – один армієць, Прикарпаття – два військовослужбовці та один працівник ЗСУ, Одеська область – чотири військових та один працівник ЗСУ, Житомирська область – один армієць, Рівненська область – один військовослужбовець і один працівник ЗСУ, Дніпропетровська область – один військовий, Вінницька область – два армійці та один працівник ЗСУ, Миколаївська та Тернопільська області – по одному військовослужбовцю). У всіх пацієнтів спостерігають легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (самоізоляції) перебуває 716 осіб.

Читайте також:
COVID-19 діагностували у головнокомандувача ЗСУ Хомчака

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна