Київ вийшов на перше місце за числом активних випадків коронавірусу. “Найчистіша” – Кіровоградщина

 

Місто Київ вийшло на перше місце за кількістю активних хворих на COVID-19.

Як передає “Новинарня“, про це свідчать дані системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу від Ради нацбезпеки, оприлюднені в п’ятницю, 11 вересня.

За цими даними, за минулу добу в столиці виявлено 404 нових хворих із коронавірусом. Сім осіб померли, 171 людина – одужала. Відтак активними носіями гострої коронавірусної хвороби в Києві є 11 114 осіб.

Довгий час – із 19 червня 2020 року – найбільше активних хворих на COVID-19 фіксувалося у Львівській області. Тепер цей регіон на другому місці: тут хворіють 10 997 людей. За минулу добу на Львівщині виявлено 174 нових інфікувань, померли семеро, подужали недугу 83 особи.

На третьому місці за числом активних хворих – Харківська область – 8364. Тут 10 вересня виявили 280 нових випадків хвороби за добу. Шість людей померли. Даних щодо одужалих немає.

дані: система моніторингу РНБО

Що стосується “найчистіших” регіонів від коронавірусу, то цю першість і надалі утримує Кіровоградщина. Станом на ранок 11 вересня тут 91 активний випадок (11 нових хворих за добу, 1 помер, 9 одужали).

У Херсонській області – 228 активних випадків (+18 нових хворих), на Луганщині – 258 (+29).

Читайте також:
Новий антирекорд: в Україні виявили більше 3100 нових коронавірусних хворих за добу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна