У поїздці в Крим Медведчука супроводжували співробітники поліції, – ЗМІ

 

Лідера проросійської партії “ОПЗЖ” Віктора Медведчука під час його поїздки в окупований Росією Крим на початку серпня супроводжували співробітники Нацполіції.

Про це йдеться в відеосюжеті “Слідство.інфо“.

Відповідну інформацію журналісти отримали з обізнаних джерел в СБУ та ДПСУ.

“Медведчук їздив туди не сам, а в супроводі трьох співробітників Національної поліції України. Нам вдалося побачити документи, хто саме і за яких обставин супроводжував Медведчука в анексований Крим. За нашою інформацією, Медведчука охороняють київські співробітники управління поліції охорони з фізичної безпеки”, – йдеться в сюжеті.

“Слідство” називає їхні імена: Сергій Засенко, Владислав Галишин і Григорій Чалий.

Зазначається, що двоє останніх є також помічниками нардепа Медведчука на громадських засадах.

“Наразі не відомо, на якій підставі співробітники поліції охороняють Віктора Медведчука. Чи платна це послуга, або ж йому надала охорону держава. У департаменті комунікації МВС нам повідомили, що існує досить поширена практика, коли політики чи бізнесмени замовляють платні послуги поліцейської охорони. Однак, як це було конкретно у випадку з Медведчуком, невідомо”, – ідеться в сюжеті.

Читайте також:
Літак Путіна прибув до окупованого Криму, куди раніше приїхав Медведчук, – ЗМІ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна