На Київщині 14 шкіл перейшли на дистанційне навчання через COVID-19

 

У Київській області 14 закладів середньої освіти повністю або частково переведені на дистанційне навчання через захворювання на коронавірус учнів та вчителів.

Всього онлайн навчаються 1 547 дітей, повідомляє пресслужба КОДА в понеділок, 7 вересня.

“Васильківські школи №1 та №2, Застугнянська ЗОШ й Ірпінська ЗОШ №15 повністю переведені на дистанційну форму навчання. Там, на жаль, захворіли вчителі, які контактували з колегами та дітьми. Педагогам зроблено тестування, в школах провели дезінфекцію приміщень, наразі встановлено карантин. Ще три класи навчаються дистанційно в Пісківському НВО, Бучанській СЗОШ №5 та Богуславське НВО “Ліцей №3-МАН”, – розповів голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Крім того, на самоізоляції перебуває низка дітей, вчителів та інших працівників сфери освіти, які мають підтверджене захворювання на коронавірус та не контактували з однокласниками та колегами.

“Вкотре прошу всіх мешканців Київщини бути обачними, користуватися засобами безпеки, не наражати на небезпеку себе, близьких, особливо вразливі категорії людей: з важкими хронічними хворобами, людей літнього віку, вони переносять захворювання особливо важко. Тож маємо поважити оточення й берегти своє здоров’я”, – наголосив Володін.

За даними Київського обласного лабораторного центру, в області, станом на 7 вересня, офіційно підтверджено 6 278 випадків захворювання на коронавірус (із них 520 дітей та 809 медичних працівників).

За добу підтверджено 86 нових випадків COVID-19, у тому числі, у семи дітей віком від 7 міс. до 16 років та у 79 дорослих.

Читайте також:
В Україні за добу знову виявили більше 2100 нових носіїв коронавірусу. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна