Воєнну екшн-драму “Черкаси” можна переглянути онлайн

 

Воєнна-екшн драма “Черкаси” про спротив однойменного тральщика ВМС України під час анексії Криму виходить в онлайн-прокат.

Про це повідомили творці фільму на сторінці у фейсбуці.

З 1 вересня стрічку можна придбати на необмежений термін на MEGOGO, Sweet.tv і Oll.Tv.

А з 15 вересня за сплату певної суми і в рамках встановленого терміну фільм можна буде подивитися і на платформах Volia, 1 + 1 video і Takflix.

Фільм розповідає про початок окупації півострова та тритижневий опір останнього українського корабля в Криму.

“Ми дуже раді, що нарешті українці зможуть переглянути “Черкаси” онлайн. Прокат стрічки був тимчасово зупинений через карантин, і багато глядачів, які планували подивитися фільм, не встигли. Навіть коли така змога з’явилась, не всі наважилися на похід у кіно. Нас часто запитували, коли ж з’явиться можливість легально побачити «Черкаси» в інтернеті, адже для українських фільмів це все ще рідкість. І ось вона з’явилася”, – розповідає CEO FILM.UA Distribution Ігор Сторчак.

Читайте також:
Воєнну екшн-драму “Черкаси” повертають у прокат

Як інформувала “Новинарня“, фільм Тимура Ященка “Черкаси” вийшов у прокат 27 лютого 2020 року. Історія заснована на реальних подіях весни 2014 року про історію однойменного корабля.

Дата старту показу стрічки у вітчизняних кінотеатрах вибрана командою стрічки не випадково – саме в цей час у 2014 році – 27 лютого – розпочалася анексія Криму.

Зйомки стрічки розпочалися у квітні 2017 року в Очакові та Миколаєві.

Це дебютна велика робота режисера Тимура Ященка. Авторами сценарію стали сам режисер і поляк Роберт Квільман.
Бюджет стрічки — близько 40 млн грн, із яких 17,3 млн надано Держкіно.

Читайте також:
Фільм “Черкаси”: трансформація армії й характерів, які чинять опір

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна