У Хмельницькому стріляли у Володимира Путіна

 

В хмельницького експосадовця управління житлово-комунального господарства Володимира Путіна сьогодні стріляв хмельницький підрядник.

Інцидент стався о 9:50 ранку в одному з дворів багатоквартирного житлового будинку хмельницького мікрорайону Озерна, передає Поділля-News.

За словами колишнього заступника начальника міського управління ЖКГ Путіна, туди він приїхав на ділову зустріч та випадково перетнувся з місцевим підрядником.

“Це був Олександр Сіротін – підрядник, який співпрацює з міською радою. Ми заїжджали у двір. Спочатку я не впізнав його, а він не впізнав мене. Але коли він побачив, що це я, здав назад і став збоку від мого авто – вікно у вікно. Було декілька криків, що він навчить мене жити. А потім він вистрілив з травматичної зброї. При чому це було настільки швидко, що я навіть не зрозумів: а тема розмови яка була? І що саме він хотів цим довести? Все що я встиг, рефлекторно закритися рукою. А куля пройшла у бік від машини. На асфальті лишилася гільза”, – розповів Володимир Путін.

Експосадовець додає: одразу ж набрав 102, а його кривдник втік. Правоохоронцям, що прибули на місце, вдалося відшукати стрілка. За словами потерпілого, той повернувся у двір та повідомив поліції: дозвіл на травматичну зброю у нього є.

Володимир Путін пов’язує інцидент із судовою тяганиною.

У першому своєму позові екс-посадовець просив визнати незаконним та скасувати розпорядження голови Хмельницької міської ради №66-к від 11 лютого 2020 року про оголошення йому догани. Два інші позови також пов’язані з оскарженням рішення про його звільнення з посади наступника начальника управлінні ЖКГ.

“Я думаю, що Сіротін хотів залякати, щоб я не судився з міською радою. По першій справі було негативне рішення суду. Зараз починається друга справа. Всього у судах три справи плюс кримінальне провадження про підробку документів Новачком”, – каже Володимир Путін.

У поліції інформацію про інцидент підтверджують.

“Стався конфлікт між двома чоловіками, у результаті якого один з них здійснив постріл з травматичної зброї – гумовою кулею. Ніхто не поранений. На зброю є всі дозвільні документи. За цим фактом наразі відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство”, – повідомила начальниця сектору комунікацій Головного управління Нацполіції в області Інна Глега.

З червня 2017 року до березня 2020 року Володимир Путін працював заступником начальника управління житлово-комунального господарства з питань житлово-комунального господарства Хмельницької міськради.

Як інформувала “Новинарня“, у Бразилії випустили рекламу презервативів із Путіним

Читайте також:
Путін у вогні з чортами: на Львівщині президента РФ намалювали в новому храмі на Страшному суді

У Франції суд виправдав ексучасницю Femen, яка встромила осиковий кілок у Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна