Під Києвом унаслідок перестрілки отримали поранення троє людей

 

У місті Українка Київської області на території кафе невідомі влаштували стрілянину. До лікарні з пораненнями від травматичної зброї звернулись троє чоловіків, один із них пізніше втік.

Про це вночі в четвер, 3 вересня, повідомила пресслужба поліції Київської області.

Зазначається, що поліцейські розшукують осіб, які з Києва на автівках приїхали до кафе в Українці, де і сталася стрілянина.

Коли на місце події приїхала слідчо-оперативна група та група реагування, працівники кав’ярні вже зібрали гільзи та зробили все, щоб прибрати речові докази.

Зазначається, що до лікарні після стрілянини звернулись троє потерпілих. Невдовзі один із них втік.

Поліція також повідомила, що надавати пояснення особи, які зазнали ушкоджень від травматичної зброї, відмовились.

Наразі слідчі відкрили два кримінальні провадження за фактом хуліганства та приховування злочину. Водночас правоохоронці вже провели два обшуки щодо отримання відеозаписів з місця інциденту.

“Наразі тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до стрілянини. Встановлюються свідки та очевидці злочину”, – підсумували у поліції Київщини.

Читайте також:
Стрілянина на трасі Київ-Харків: четверо поранених, правоохоронці затримали 14 осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна