Міський голова Тернополя Надал захворів на COVID-19

 

Міський голова Тернополя Сергій Надал занедужав на COVID-19.

Про це він у вівторок, 1 вересня, написав у фейсбуці.

“Тернополяни, друзі. Мушу вам розповісти неприємну новину. Отримав результати тесту на COVID-19. Тест підтвердив цю хворобу. У зв’язку зі специфікою роботи, я регулярно здаю тест протягом останніх п’яти місяців. Також і мої заступники, інші члени команди”, – йдеться в повідомленні.

За його словами, жоден із заступників, керівників комунальних установ і управлінь ради не виявився інфікованим.

Надал зараз відчуває деякі симптоми, зокрема – неприємний біль в горлі.

Якби не тест, в іншій ситуації навіть би не звернув на це увагу. Загальний стан нормальний, (…) повідомив свого сімейного лікаря”, – зазначив він.

“Протягом найближчих двох тижнів планую працювати з дому у режимі жорсткої самоізоляції. Мобільний зв’язок і інтернет, на щастя, дозволяють бути в курсі всіх справ і дистанційно бути в контакті з моєю командою. Це випробування для мене, для них, для моєї родини. Вірю, що ми це подолаємо і разом станемо сильнішими”, – написав Надал.

Читайте також:
COVID-19 в Україні: понад 2000 нових хворих за добу, одужали – втричі менше

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна