Курт Волкер увійшов до ради директорів української компанії

 

Колишній спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер з 1 вересня став незалежним членом ради директорів компанії BGS Rail, яка працює в Україні.

Про це у вівторок, 1  вересня, пише видання “Ліга” з посиланням на пресслужбу компанії.

Зазначається, що також Волкер буде працювати радником голови і ради директорів материнської компанії Avia Solutions Group.

Як наголосили в компанії, призначення Волкера допоможе BGS Rail “домогтися успіху в розробці і реалізації планів зростання, які збільшать прямі іноземні інвестиції, і буде сприяти створенню нових робочих місць на українському ринку”.

BGS Rail – українська дочірня компанія литовської Baltic Ground Services (BGS) – міжнародного постачальника наземного обслуговування, заправки літаків, логістичних послуг ADR, яка входить до складу Avia Solutions Group – найбільшої аерокосмічної бізнес-групи Центральної та Східної Європи з 83 офісами та виробничими станціями.

BGS Rail надає в довгострокову оренду пів вагони, криті вагони і зерновози, призначені для перевезення вугілля, руди, щебеню, металопрокату, дерева, зерна тощо. З серпня 2020 року компанія також здійснює самостійне управління парком піввагонів.

У 2018 році BGS отримала ліцензію, що дозволяє компанії надавати послуги з залізничних вантажоперевезень в Україні.

Курт Волкер, як відомо, був спецпредставником Державного департаменту США з питань України з 2017 по 2019 рік. Волкер подав у відставку 2019 року у вересні, коли у США розгорівся “Українагейт” щодо тиску американського президента Дональда Трампа на президента України Володимира Зеленського.

Читайте також:
Росія прагне радше контролю влади в Києві, ніж розпаду України, – Волкер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна