РНБО прогнозує 360 тисяч випадків зараження COVID-19 в Україні до кінця жовтня

 

У Раді національної безпеки і оборони прогнозують, що до 25 жовтня кількість людей, які заразилися COVID-19 в Україні, може скласти 360 тисяч осіб.

Таку інформацію озвучив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на нараді щодо питання прогнозування поширення COVID-19 в четвер, 27 серпня.

На поширення вірусу може вплинути початок навчального року і проведення місцевих виборів.

“Станом на 25 жовтня, за песимістичним сценарієм, ми будемо мати 360 тисяч випадків зараження, і ми повинні бути до цього готові”, – цитує Данілова його пресслужба.

За його словами, у зв’язку із початком нового навчального року та активізацією виборчого процесу необхідно організувати моніторинг динаміки соціальних контактів хворих на коронавірусну хворобу у період з 29 серпня дня до 10 вересня.

Як інформувала “Новинарня“, станом на 27 серпня 2020 року коронавірус діагностовано у 112 059 українців, із них 54 217 одужали, 2 403 — померли.

Читайте також:
Україна закриває кордони для іноземців до кінця вересня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна