У “Батьківщині” спростовують підключення Тимошенко до ШВЛ

 

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко, яка потрапила до лікарні з коронавірусом, не підключена до апарату штучної вентиляції легенів, про що раніше повідомляли українські ЗМІ.

Про це заявив в ефірі телеканалу “Україна 24” депутат від “Батьківщини” Вадим Івченко в середу, 26 серпня.

“Те, що вона підключена до апарату, – це неправда. Люди в критичному стані, яких потрібно рятувати з того світу, підключаються до апарату ШВЛ. Юлія Тимошенко в критичному стані, у неї висока температура, вона вживає всі відповідні до протоколу заходи для вентиляції легенів, але це не апарат ШВЛ, це відповідні інші апарати, які потрібно застосовувати відповідно до протоколу”, – заявив депутат.

Івченко зазначив, що коронавірус – “це хвороба, яку не побажаєш навіть ворогу”.

“Ми всією командою молимося і бажаємо їй одужати”, – додав він.

Як інформувала “Новинарня“, про те, що в лідерки ВО “Батьківщина” діагностували коронавірусне захворювання, стало відомо 23 серпня.
З вечора 24 серпня Тимошенко отримує інтенсивний курс терапії, відповідно до протоколу лікування COVID-19.

Також захворіли й інші члени сім’ї Тимошенко – дочка Євгенія та її чоловік Артур Чечоткін.

25 серпня прессекретар Тимошенко Марина Сорока повідомила, що стан хворої на COVID-19 лідера партії “Батьківщина” залишається важким.

Читайте також:
COVID-19 у ЗСУ: за добу одужали 35 людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна