У Греції надаватимуть вакцину від коронавірусу безкоштовно

 

Вакцина від коронавірусу буде безкоштовною для всіх греків, як тільки вона стане доступною.

Про це оголосив у п’ятницю, 21 серпня, прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, передає “Європейська правда”.

“Я хочу дати чітке розуміння, що вакцина буде доступна безкоштовно для всіх громадян Греції. Ми ще не знаємо, чи буде це одна доза чи більше. Ми не знаємо, коли вона буде в нашому розпорядженні. Ми сподіваємося, що буде раніше, ніж пізніше, – сказав він.

“Але коли ми будемо мати вакцину в нашому розпорядженні, вона буде доступна безкоштовно для всіх громадян Греції” – наголосив Міцотакіс.

Прем’єр також повідомив, що захисні маски також будуть безкоштовно роздаватися учням і вчителям, які повернуться на заняття в новому навчальному році.

Міністр освіти Нікі Керамеус заявив у четвер, що маски будуть обов’язкові в приміщенні, коли школи знову відкриються, і на відкритому повітрі у разі присутності великих групп людей в одному місці.

Греція уклала угоду на отримання 3 мільйонів доз вакцини від коронавірусом, розробленої Оксфордським університетом у співпраці з AstraZeneca, якщо вона пройде четверту фазу клінічних випробувань.

Читайте також:
“Готовий ризикнути здоров’ям”: Додон хоче випробувати на собі російську вакцину проти COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна