Арахамія анонсував створення нового морського об’єкта в Очакові

 

Голова депутатської фракції політичної партії “Слуга народу” Давид Арахамія анонсував  створення нового морського об’єкту в Очакові Миколаївської області. 

Про це він повідомив під час презентації стратегії розвитку Миколаївської області за участю президента України Володимира Зеленського в п’ятницю, 21 серпня.

“Ми не можемо про нього говорити, бо це військовий об’єкт, тому – без подробиць”, – цитує лаконічного Арахамію агентство УНІАН.

За словами голови фракції, також в Миколаївській області реалізується програма доступного житла для військових. У 2021 році, зі слів Арахамії, її планують розширити за обсягом вдвічі чи втричі.

“Військова компонента дуже важлива. У нас на території регіону розміщені, розквартировані кілька повноцінних бригад. Ми плануємо, що у нас на території буде розквартировано командування морської піхоти“, – заявив Арахамія.

Також, за його словами, в Миколаєві хочуть реалізувати “програму оновлення військового флоту”.

“Тут усі знають, що у військового флоту стан дуже критичний, тому кому як не Миколаєву протягнути руку і відновити наш військовий флот”, – сказав він.

Арахамія також додав, що в регіоні проводитимуться авіаремонтні роботи.

“Коли приїжджав міністр внутрішніх справ, то ми домовились, що базування і обслуговування регіонального вертолітного парку, який вони закупили, здійснюватиметься в регіоні”, – додав він.

Як інформувала “Новинарня“, США модернізують українські військово-морські бази. Перший – Очаків.

Читайте також:
Кошторис бази ВМСУ “Схід” у Бердянську – 553 млн грн: що показали Зеленському

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна