У Латвії відслужать панахиду за загиблими захисниками України

 

Українці в Латвії 30 серпня проведуть панахиду за загиблими захисниками України, які полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Про це повідомляє пресслужба посольства України в Латвії.

“За спільної ініціативи Посольства України в Латвії та Парафії УГКЦ у Ризі 30 серпня 2020 року об 11:30 у бічній каплиці церкви Страждальної Богородиці (вул. Пілс, 5) отець Роман Сапужак відслужить панахиду за полеглими захисниками України”, – йдеться у повідомленні.

Громада запрошує усіх, “хто сьогодні в умовах російської агресії за покликом душі підтримує суверенітет і територіальну цілісність України”.

Як відомо, День пам’яті захисників України відзначають 29 серпня. Він приурочений пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Читайте також:
Як українці 100 років тому стали співзасновниками Балто-Чорноморського союзу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна