ООС: окупанти тричі порушили “режим тиші” на Донеччині

сцкк

 

Окупаційні війська Російської Федерації станом на 17:00 середи, 12 серпня, тричі відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил. 

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

” (…) біля населених пунктів Мар’їнка і Південне відмічено декілька неприцільних автоматичних черг ворога зі стрілецької зброї. Ще один факт провокації з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксували неподалік Красногорівки. На цій ділянці за допомогою ручного протитанкового гранатомета противник здійснив мінування місцевості однією протипіхотною міною ПОМ-2″, – йдеться у вечірньому зведенні.

Від початку доби українські військовослужбовці задокументували три порушення проголошеного режиму припинення вогню противником.

Ці ворожі вогневі провокації не несли загрози нашим оборонцям, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Читайте також:
Розвідка звітує про втрати окупантів під час перемир’я: дев’ять загиблих та 15 поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна