Катастрофа “боїнга” Air India: щонайменше 17 загиблих, українців серед них немає

 

На борту літака “Боїнг-737” компанії Air India Express, який 7 серпня розбився при посадці в Індії, українських громадян не було.

Про це в коментарі УНІАН сказав начальник відділу менеджменту кризових ситуацій Департаменту консульської служби МЗС України Максим Коваленко.

“Консул посольства України в Індії повідомив, що, за попередньою інформацією, на борту літака громадян України не було”, – переказав Коваленко.

Увечері в п’ятницю, 7 серпня, літак авіакомпанії Air India Express із 190 пасажирами та шістьма членами екіпажу розбився під час посадки в аеропорту міста Кожикоде в штаті Керала на півдні Індії. Boeing 737 виконував рейс із Дубаї (ОАЕ).
За новими даними, принаймні 17 людей загинули, ще 123 особи отримали ушкодження. Щонайменше 15 постраждалих перебувають у критичному стані.

Глава міністерства цивільної авіації Індії Хардіп Сінгх Пурі розкрив подробиці жорсткої посадки літака Air India. За його словами, вивізний рейс AXB1344 слідував за маршрутом Дубай-Кожикоде. В умовах сильної зливи Boeing 737 перетнув злітно-посадкову смугу, а потім упав із висоти понад 10 метрів. Пожежі під час катастрофи не було.

Читайте також:
В Іспанії екстрено сів літак через українця, який відмовлявся вдягати маску

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна