Суд заарештував директора департаменту Харківської ОДА зі заставою понад ₴630 тис

 

Вищий антикорупційний суд обрав міру запобіжного захисту директорові одного з департаментів Харківської обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

“6 серпня за клопотанням прокурора САП та детективів НАБУ слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід директору одного з департаментів Харківської обласної державної адміністрації, викритому на отриманні 1,32 млн грн неправомірної вигоди”, – йдеться у повідомленні.

Суддя частково задовольнив клопотання прокурора та застосував до чиновника Харківської ОДА запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у розмірі 630,6 тис. грн.

За даними слідства, посадовець, який в минулому обіймав посаду в управлінні ПЕК Харківської області, обіцяв підприємцю підключити електроустановки його компанії до електромережі за 1,3 млн грн.

Читайте також:
ВАКС обрав запобіжний захід ексміністру Омеляну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна