За добу у війську від коронавірусу одужали 12 людей

 

Станом на ранок вівторка, 4 серпня, в Збройних силах України на COVID-19 хворіє 221 особа.

Число активних випадків коронавірусної хвороби в ЗСУ збільшилося на чотири (адже напередодні йшлося про 217 хворих).

За минулу добу в армії зареєстрували 16 нових випадків захворюванняінформує пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ в ранковому зведенні.

Зазначається, що за весь час епідемії в армії одужало 640 осіб (+12 за добу). Летальних випадків уже півтора місяця залишається п’ять.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час гостра респіраторна хвороба, спричинена коронавірусом SARS-CoV-2, у Збройних силах України діагностувалася у 866 осіб (разом із вилікуваними й померлими).

Із нових виявлених один пацієнт госпіталізований до Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, його стан задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 15 осіб. Зокрема, на Київщині – один армієць та три працівники ЗСУ, на Одещині – два військових, на Рівненщині – один працівник ЗСУ, у Чернігівській області – один військовослужбовець, на Житомирщині – п’ять працівників ЗСУ, на Хмельниччині – два армійці. У них спостерігають легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (самоізоляції) перебуває 495 осіб.

Читайте також:
COVID-19 в Україні: за добу знову діагностували понад 1000 нових випадків, зріс показник смертності

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна