Київське “Динамо” передало квадрокоптер для воїнів 131-го окремого розвідбату

 

Київське “Динамо” передало квадрокоптер для потреб військовослужбовців 131-го окремого розвідувального батальйону.

Про це у вівторок, 4 серпня, повідомили в пресцентрі Головного управління розвідки Міноборони.

Зазначається, що з початку війни на сході України київське “Динамо” допомагає українським воїнам, а керівництво клубу оперативно реагує та фінансує придбання необхідних речей і медикаментів для захисників України.

“Цього разу до клубу звернувся воїн із 131-го окремого розвідувального батальйону ЗС України з проханням допомогти придбати квадрокоптер. Представники “Динамо” одразу зв’язалися з розвідниками та обговорили необхідні деталі. Як тільки квадрокоптер було придбано, а воїни батальйону змогли приїхати в Київ, вони були запрошені до клубного офісу на стадіоні “Динамо” для передачі техніки”, – йдеться в пресрелізі ГУР.

Військові також поклали квіти до пам’ятника Валерію Лобановському та завітали до стадіону “Динамо”.

Там від імені президента клубу, усієї команди, тренерського штабу та вболівальників “біло-синіх” президент фан-клубу “Динамо” Сергій Михайленко передав квадрокоптер розвідникам.

Також військові отримали сувеніри від фан-клубу “Динамо” та пройшли посвяту у почесні вболівальники команди.

“Прапор клубу, на знак взаємної поваги та подяки, воїни пообіцяли розмістити на своїй позиції у зоні проведення ООС. У свою чергу, прапор 131 орб залишиться у фан-клубі “Динамо” та чекатиме на повернення хлопців додому цілими та неушкодженими”, – резюмували в пресцентрі ГУР.

Читайте також: 
Футбольний тренер Мирон Маркевич пожертвував велику суму військовому шпиталю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна