У Києві невідомий погрожує підірвати бізнес-центр: поліція почала перемовини

 

Невідомий погрожує вибухом у бізнес-центрі “Леонардо” в Києві, представники поліції почали перемовини з терористом та запропонували йому здатися.

Про це у фейсбуці в понеділок, 3 серпня, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“3 серпня, о 12.00, до поліції зателефонувала представниця АТ “Універсал Банк” (Шевченківський район, приміщення бізнес-центру “Леонардо”) та повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік віком до 35 років, який сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і попросив викликати поліцію”, – зазначив Геращенко.

За інформацією Геращенка, працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням.

Зазначається, що ведено в дію спеціальну поліцейську операцію “Грім”. Представники поліції почали перемовини з терористом та запропонували йому здатися.

Поліція просить громадян та гостей міста змінити маршрути переміщення та оминати район перехрестя вул. Богдана Хмельницького та вул. Володимирської задля власної безпеки.

Читайте також:
КПВВ “Майорське” зупинив роботу через ймовірне замінування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна