СБУ: Щодо “київського терориста” Сухроба Карімова відкрили кримінальну справу

 

Щодо затриманого в Києві Сухроба Карімова, який погрожував підірвати будівлю бізнес-центру “Леонардо”, розпочали кримінальне провадження за статтею “терористичний акт”.

Про це повідомив заступник керівника з питань реформування СБУ Сергій Пунь, передає “Укрінформ”.

“Силами Центру спеціальних операцій “А” СБУ проведено успішно операцію, терориста затримали. Зараз проходить огляд приміщення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів. Розпочато кримінальне провадження за статтею 258 Кримінального кодексу України “терористичний акт”, – сказав Пунь.

Як інформувала “Новинарня“, в понеділок, 3 серпня, громадянин Узбекистану Сухроб Карімов погрожував підірвати бізнес-центр “Леонардо” в Києві, представники поліції почали перемовини зі зловмисником та пропонували йому здатися.
Згодом стало відомо, що  Карімов вимагав присутності журналістів.
Військовослужбовці ЦСО “А” СБУ спільно із поліцією близько 14:50 провели штурм будівлі та затримали “київського терориста”.

Читайте також:
“Порвало на шмаття. Вибухом”. Поліція оприлюднила відео ліквідації “полтавського терориста”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.