У Києві завершилася весняна військова призовна кампанія

 

У Києві завершилася весняна військова призовна кампанія 2020 року, загалом у столиці 603 осіб було призвано до військових частин Збройних сил України.

Про це у п’ятницю, 31 липня, повідомив в.о. першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

“Спільно з Київським міським військовим комісаріатом та районними військовими комісаріатами, Київ виконав на 100% весняну призовну кампанію 2020 року. 600 хлопців вже виконують свій військовий обов’язок і лише троє – відмовилися. Загалом весняний військовий призов пройшов успішно і ми вже розпочали співпрацю у рамках наступного, осіннього, призову”, – цитує посадовця пресслужба КМДА.

Рішенням Київської міської призовної комісії 88 призовників отримали відтермінування від призову на строкову військову службу для вступу до навчальних закладів.

Не з’явилися на відправку до військ без поважних причин 109 призовників.

Нагадаємо, на Львівщині виконали план і весняний призов завершили на тиждень раніше.

Як інформувала “Новинарня“, у квітні в Україні перенесли терміни весняного призову на строкову службу через коронавірус.

Читайте також:
Право на освіту для призовників: “карантинна” проблема-2020 та як її вирішити

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна