На Полтавщині правоохоронці інсценували вбивство чоловіка, щоб затримати організатора злочину

 

Українські правоохоронці під час спецоперації запобігли замовному вбивству чоловіка, відомого в злочинному світі, за яке зловмисник обіцяв заплатити $50 тисяч.

Про це в четвер, 30 липня, повідомляє пресслужба Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

“Поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу ДСР затримали організатора під час передання частини обіцяних коштів у сумі $25 тис. Раніше було задокументовано факт передання ще $5 тисяч. Затриманий – 45-річний чоловік із кримінальним минулим”, – йдеться в повідомленні.

Недопущення вбивства стало можливим внаслідок успішної спецоперації, яка відбувалася у декілька етапів.

29 липня близько 16:00 на автодорозі Київ-Харків, поблизу міста Пирятина на Полтавщині, було інсценовано розстріл чоловіка в салоні автомобіля Mercedes-Benz S-Class.

Інформацію поширили в ЗМІ і використали як доказ для замовника злочину.

“Щойно правоохоронці успішно завершили оперативні заходи. Замовника затримали. Розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14 п. 11, п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
Стали відомі імена терористів, що страчували українців разом із Гіркіним у Слов’янську в 2014 році, – “Радіо Свобода”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна