Повітряні сили придбають тренажери для зенітних ракетних комплексів

 

Повітряні сили ЗСУ придбають за майже 11 мільйонів гривень тренажери для зенітних ракетних комплексів.

Про це в понеділок, 27 липня, повідомили в пресцентрі Командування ПС ЗСУ, передає “Армія.Інформ”.

Перемогу в тендері здобуло ТОВ “Конструкторське бюро “Логіка”, що входить до складу ГС “Ліга оборонних підприємств України”.

Вартість угоди становить майже 11 мільйонів гривень.

Відповідно до договору навчально-тренувальна база Повітряних сил поповниться тренажерами для зенітних ракетних комплексів “Бук-М1” та С-300П.

Зокрема, йдеться про два мультимедійні комплекси для навчання обслуг самохідної вогневої установки 9А310М1, комплекси пункту бойового управління 9С470М1, моделювання бойової обстановки та відтворення єдиного інформаційного простору зенітного ракетного дивізіону “Бук М-1”, комплексу для підготовки обслуг апаратного контейнера Ф2К ЗРК С-300П, а також відповідне програмне забезпечення для всіх вищезгаданих тренажерів.

Уже невдовзі ця техніка надійде до навчально-тренувального центру зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗС України.

Як зазначили в Командуванні виду, подібні тренажери дають можливість якісно та в більш стислі терміни підготувати фахівців ЗРВ до бойових стрільб і водночас зекономити бюджетні кошти.

Читайте також:
Туреччина може допомогти Україні створити ЗРК і добудувати корвет, – МОУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна