На Львівщині на хабарі затримали керівника підрозділу ДПСУ

 

Служба безпеки України викрила командира групи Державної прикордонної служби у Львівській області, що налагодив систему вимагання хабарів з підлеглих.

Про це в понеділок, 27 липня, повідомляє пресслужба Управління Служби безпеки України у Львівській області.

За даними досудового слідства, посадовець за різні суми вирішував питання щодо переведення підлеглих на інше місце несення служби, ненаправлення у відрядження на більш складні прикордонні ділянки, а також уникнення відповідальності за прогули.

Правоохоронці затримали чоловіка під час одержання хабаря у розмірі 600 доларів США.

Наразі тривають обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.

“У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та інших осіб, можливо причетних до протиправної діяльності”, – повідомляють в Управлінні СБУ у Львівській області.

Читайте також:
У Львові офіцера з військового вишу затримали на хабарі у $1200

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна