На Львівщині поліцейський наїхав на людину й втік

 

У Львівській області правоохоронець наїхав на пішохода і втік з місця ДТП. Він уже звільнений із лав Національної поліції.

Про це в суботу, 25 липня, поінформував відділ комунікації поліції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася тиждень тому, 19 липня.

“Близько 23:00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Верчани Стрийського району невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода та втік”, – йдеться у повідомленні.

Постраждалого 45-річного місцевого мешканця із травмами госпіталізували.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу.

До встановлення особи та розшуку водія, який скоїв наїзд на пішохода, були залучені співробітники територіальних підрозділів поліції, оперативники карного розшуку та інших служб поліції Львівщини.

“Проведеними оперативно-розшуковими заходами 22 липня поліцейські встановили, що до скоєння ДТП причетний 34-річний працівник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини, який керував автомобілем ВАЗ-2107. Автомобіль правоохоронці вилучили. Матеріали провадження скеровані у територіальний підрозділ ДБР”, – уточнюється у повідомленні.

За цим фактом було призначено службове розслідування. Працівник, причетний до скоєння ДТП, вже звільнений зі служби в органах Нацполіції.

Читайте також:
Поліція взялася “відпрацьовувати” дороги, щоб зменшити кількість ДТП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна