За півтора роки військовим ЗСУ сплатили 1,9 млн грн за знищену на Донбасі російську техніку

 

З початку 2019 року українські воїни отримали близько 1,9 млн грн винагороди за 76 одиниць знищеної військової техніки російських окупантів.

Про це інформує “Цензор” з посиланням на пресслужбу Генштабу ЗСУ.

“За період 2019-2020 років збройні формування Російської Федерації мають численні втрати БПЛА, армійських вантажівок, гармат, мінометів тощо. З початку 2019-го, станом на липень поточного року, загальна сума  винагороди за знищення техніки склала майже 1,9 мільйона гривень”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, за успішне виконання бойових завдань протягом 2019-2020 років військовослужбовці ЗСУ отримали винагороду в сумі 6,3 мільйона гривень (з них 2,5 млн – у 2020 році).

За участь у бойових діях за цей же період – 34,1 мільйона гривень (з них 12,9 млн – у 2020 році).

Винагорода за знищену (захоплену) техніку противника розподіляється між військовослужбовцями, які брали безпосередню участь у знищенні (захоплення) техніки, в залежності від особистого внеску.
Винагорода за успішне виконання бойового завдання в складі військової частини (підрозділу, групи) розподіляється між військовослужбовцями, які виконували завдання, в залежності від особистого внеску і періоду участі у виконанні завдання. Виплачується на військову частину.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна