Із Харкова до Києва евакуювали 13 військових, поранених у зоні ООС

 

У п’ятницю, 24 липня, з Військово-медичного клінічного центру Північного регіону в Харкові провели планову медичну евакуацію поранених армійців до Києва.

Про це повідомила пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ.

Поранені та хворі військовослужбовці проходили лікування у Харкові, де військові лікарі стабілізували їх стан та підготували військових до наступного етапу лікування.

Військово-транспортним літаком Ан-26 Повітряних сил ЗС України 13 військовослужбовців, які отримали вогнепальні поранення у зоні ООС, були доправлені до військового майданчику аеродрому “Бориспіль”, звідки спеціалізованим транспортом їх перевезли у Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в столиці.

Фото: Командування медичних сил ЗСУ

“Наразі українські воїни розміщенні у профільних відділеннях центру та проходять діагностичне обстеження з метою подальшого призначення відповідного лікування. На даний час хворі забезпечені усім необхідним для лікування та реабілітації. Зі слів військових медиків, стан здоров’я пацієнтів задовільний”, – повідомили в КМС.

Читайте також:
ООС: 15 обстрілів за добу, чотири воїни поранені, ворог скидав ВОГ із безпілотника під Богданівкою

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна