У зону ООС обмежать в’їзд вантажівок

 

До району проведення ООС із четверга, 23 липня, обмежать в’їзд цивільного великовантажного транспорту.

Про це в середу, 22 липня, інформує пресцентр штабу ООС.

“Починаючи з 23 липня, буде обмежено в’їзд до району проведення ООС у Донецькій та Луганській областях та пересування у вказаних районах транспорту масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн при температурі повітря більш ніж +28°С з 10:00 до 22:00. Обмеження діятиме до особливого розпорядження”, – йдеться у повідомленні.

Обмеження не стосуватимуться транспортних засобів, які здійснюють перевезення вантажів, що використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

“Такі заходи здійснюються з метою збереження цілісності дорожнього покриття у районах здійснення заходів із забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, колодязів інженерних мереж, розташованих на проїзній частині, у період тривалої спекотної погоди, під час якої посилюється руйнівна дія транспортними засобами, забезпечення максимальної мінімізації шкідливого впливу на технічний стан дорожнього покриття автомобільних доріг”, – наголосили у штабі ООС.

Читайте також:
“Ремонт” листям і пляшками: перед візитом Зеленського в Луцьк військові вигрібали воду з калюж на дорозі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна