На розгляді ВР немає законопроєктів про вибори на окупованих територіях, – Разумков

 

Станом на 20 липня на розгляді Верховної Ради немає законопроєктів, які б регламентували вибори на тимчасово окупованих територіях як Криму так і Донбасу.

Про це заявив голова ВР Дмитро Разумков під час звітної пресконференції в парламенті.

“Законопроєктів, які б регламентували вибори на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу, поки що на розгляді Верховної Ради нема. Якщо ми говоримо про вибори, то – це моя особиста позиція, на яку я маю право – я думаю, що вибори по всій території суверенної держави повинні відбуватися згідно з єдиним законом“, – зауважив Разумков.

Також він запевнив, що в переліку законопроєктів, які внесені на розгляд парламенту, на сьогодні немає додаткових законопроєктів щодо особливого статусу ОРДЛО.

Разумков також підтвердив попередню інформацію, що на порядку денному позачергової сесії, яку він скликав на 21 липня, немає скандального “мовного” законопроєкту депутата від “Слуги народу” Максима Бужанського.

Читайте також:
Разумков скликає позачергову сесію парламенту: що розглядатимуть

Місцеві вибори в Україні призначили на 25 жовтня. Без ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна