У Києві зафіксували антирекорд щодо нових інфікувань COVID-19 за добу

доповнено

У Києві за минулу добу виявили 147 випадків захворювання на коронавірус. Це найбільший добовий показник з початку епідемії.

Про це повідомив під час брифінгу в середу, 15 липня, мер столиці Віталій Кличко.

“Новини сьогодні, на жаль, неприємні. Кількість мешканців столиці, у яких за минулу добу підтвердили коронавірус, збільшилась на 147 хворих. Це найбільше за весь період пандемії. Одна людина померла”, – сказав мер.

За словами міського голови, за минулу добу в Києві коронавірус підтвердили у 66 жінок віком від 18 до 71 року, 73 чоловіків віком від 18 до 85 рокiв, також захворіли восьмеро дітей – п’ять дівчат від 1 до 16 років та три хлопчики від 2 до 6 років.

“До лікарень столиці госпіталізували 29 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів”, – розповів Кличко.

Всього в Києві з початку епідемії нарахували 6497 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Одужали 2160 киян, померли – 126.

Число активних випадків коронавірусної хвороби в столиці – 4211. За цим показником Київ на другому місці серед регіонів України, поступаючись лише Львівщині, де 6065 “діючих” хворих.

Водночас київська кількість нових випадків COVID-19 за добу – не найбільша по Україні. Так, у Львові вчора додався 171 діагностований хворий із коронавірусною інфекцією.

Читайте також:
В Україні зменшується число активних випадків COVID-19, але кількість нових хворих – найбільша за 10 днів. ДИНАМІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна