Російські офіцери розкрадають майно у військових частинах ОРДЛО, – розвідка

 

На тимчасово окупованій території українського Донбасу спеціально створені комісії фіксують випадки розкрадання російськими кадровими офіцерами військового майна, пально-мастильних матеріалів та коштів.

Про це у вівторок, 14 липня, повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

Зазначається, що в з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російсько-окупаційних військ з 6 липня працює комплексна комісія.

До неї входять офіцери міністерства оборони, генерального штабу та Південного військового округу ЗС РФ.

За даними розвідки, перевіряються питання укомплектованості підрозділів особовим складом, бойової та мобілізаційної підготовки, тилового і технічного забезпечення. Особлива увага приділяється цільовому використанню матеріальних засобів і фінансування.

“Водночас командири з’єднань і частин російсько-окупаційних військ намагаються приховати від комісії реальний стан справ. Разом з тим, комісією вже виявлена значна кількість випадків розкрадання російськими кадровими офіцерами військового майна, пально-мастильних матеріалів та коштів, виділених на грошове забезпечення особового складу підпорядкованих підрозділів”, – йдеться в повідомленні ГУР МО.

Читайте також:
Розвідка показала розмір відкатів та розкрадань російських вливань у “ДНР/ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна