“Погоджуюся з вами повністю”: Зеленський у Луцьку поспілкувався з ветеранами АТО/ООС

 

Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Волинської області в четвер, 9 липня, поспілкувався в Луцьку з волинськими ветеранами бойових дій на сході України.

“Ветерани порушили низку актуальних для них питань, насамперед про доступ до медичної допомоги та покращення соціального забезпечення”, – повідомляє пресцентр офісу президента.

Зазначається, що крім трьох чинних програм лікування, співрозмовники “обговорили можливості для створення нової програми, яка покривала б дорогу медичну допомогу для ветеранів з інвалідністю”.

“Для держави це незначна сума порівняно з тим, що ви віддали й віддаєте Україні. Тому я тут з вами погоджуюся повністю”, – запевнив Зеленський.

Також до нього звернулася мати одного із загиблих воїнів з проханням скасувати розважальні заходи і роботу розважальних закладів у День пам’яті захисників України 29 серпня.

“Володимир Зеленський запевнив, що це питання вже опрацьовано, і День пам’яті захисників буде справжнім днем вшанування і скорботи за тими, хто віддав за Україну найцінніше – своє життя”, – повідомляють в ОП.

Як і під час попередньої такої зустрічі з ветеранами АТО/ООС в Одесі 5 липня, президент нагадав, що основні питання комунікації та розв’язання основних проблем учасників бойових дій має взяти на себе нещодавно створена Консультативна рада у справах ветеранів війни та сімей загиблих захисників України.

Читайте також:
“Потрібен результат”: Зеленський в Одесі зустрівся з ветеранами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна