Із Харкова до київського шпиталю доставили 11 військових, з них п’ятеро – у важкому стані

 

Із Харківського військового госпіталю до Києва евакуювали 11 поранених і травмованих військовослужбовців ЗС України, з них троє – у важкому стані.

Про це в середу, 8 липня, повідомили в пресцентрі Командування Медичних сил ЗСУ.

Зазначається, що в Харкові військові лікарі стабілізували стан поранених та підготували військових до наступного етапу лікування.

“Реанімаційно-операційним літаком Повітряних сил Збройних сил України Ан-26 “Віта” 11 військовослужбовців, з яких п’ять мають важкі поранення, двоє травмованих та троє хворих, прибули до військового аеродрому Бориспіль”, – йдеться в повідомленні.

Фото: пресслужба КМС ЗСУ

Згодом спеціалізованим транспортом їх доправили столичного шпиталю.

“Наразі українські воїни розміщенні у профільних відділеннях центру та проходять діагностичне обстеження з метою подальшого призначення відповідного лікування”, – додали в Командуванні Медсил ЗСУ.

У КМС підкреслили, що хворі забезпечені усім необхідним для лікування та реабілітації.

Нагадаємо, 7 липня внаслідок обстрілів з боку ворога в зоні ООС чотири українські воїни зазнали поранень і були евакуйовані.

Читайте також:
Доба ООС: ворог 13 разів порушив “режим тиші”, четверо бійців ЗСУ поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна