За пів місяця РФ переправила на Донбас понад 20 вантажівок з боєприпасами, – ГУР

 

Починаючи з 15 червня Росія переправила бойовикам на окуповану частину українського Донбасу близько 4,5 тисячі тонн пального та більше 20 вантажівок із боєприпасами.

Про це йдеться в щоденному зведенні пресслужби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил з посиланням на дані Головного управління розвідки у вівторок, 7 липня.

“З 15 червня 2020 року до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ доставлені близько 4,5 тис. пального та понад 20 вантажних автомобілів боєприпасів і майна військового призначення”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, окремими колонами була переміщена броньована техніка, відновлена на ремонтних заводах російського військово-промислового комплексу.

Зазначається, що Росія постачає окупантам озброєння, боєприпаси, паливно-мастильні матеріали та інше військове майно через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Читайте також:
Понад 100 військових вантажівок РФ в’їхали в Україну повз офіційні пункти пропуску, – СЦКК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна