У Румунії двох депутатів оштрафували за агресивну відмову одягти маску

 

У румунській столиці двох депутатів оштрафували на понад 1000 леїв кожного за агресивну відмову одягти маску.

Про це у вівторок, 7 липня, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Digi24.

У ресторані швидкого харчування в історичній частині Бухареста.

Двоє клієнтів, які зайшли у заклад, відмовилися одягти маски й почали зневажливо реагувати на прохання персоналу.

“Патруль поліцейської служби поїхав на виклик охорони ресторану швидкого харчування у секторі 3, тому що всередині закладу клієнт відмовлявся одягати маску і поводив себе з викликом”, – йдеться у повідомленні поліції.

Прибувши на місце, правоохоронці побачили, що порушників двоє. Після спроб поговорити, вони вдалися до зневажливих висловів на адресу правоохоронців.

“Чоловіків оштрафували на загальну суму у 2600 леїв за провокацію або безпосередню участь у скандалі в громадському місці та за образи і вульгарні висловлювання у громадському місці”, – зазначили у поліції.

З’ясувалося, що порушники – двоє депутатів Палати депутатів парламенту Румунії від Соціал-демократичної партії (PSD) Адріан Соломон та Іоан Ірінель Статіва, обрані від міста Васлуй.

Першому виписали штраф на суму 1600 румунських леїв, а другому – 1000 леїв (понад 9 тисяч гривень та близько 6 тисяч гривень відповідно).

Читайте також:
Найбільший курортний пляж на Чорному морі відкрився після карантину. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна