Артем Мілевський заразився коронавірусом

 

Колишній гравець київського “Динамо” і збірної України з футболу Артем Мілевський захворів на COVID-19.
Разом з ним також заразилися 10 футболістів брестського “Динамо”, зокрема й ще двоє українців – Євген Хачеріді та Олександр Нойок.

Про це в понеділок, 6 липня, інформує видання Tribuna.com.

Загалом у клубі виявлено 16 інфікованих.

“Футболістів у цьому списку 11 осіб: Лаптєв, Хачеріді, Садовський, Мілевський, Вітус, Печенін, Кривець, Гордійчук, Юзепчук, Нойок та Ігнатович. Троє останніх перебувають у лікарні. Ще п’ятеро заражених – з числа обслуговуючого персоналу”, – йдеться у публікації.

Відзначимо, що Мілевський, Вітус і Кривець провели повний матч зі “Смолевичами”. Тест на коронавірус їм був зроблений лише після гри.

Раніше Білоруська федерація футболу відмовила “Динамо” у перенесенні гри зі “Смолевичами”. Очікується, що зі “Слуцьком” в наступному турі зіграє дублюючий склад.

У самому клубі прізвища захворілих не оприлюднюють. При цьому Мілевський, хоч прямо свого зараження й не підтвердив, але в інстаграмі написав, що йде на 14-денну ізоляцію, побажавши “всім, хто на больничці, від душі здоров’я”.

У коментарях до цього допису Вітус написав, що вони “в одній обоймі” й побачаться за два тижні, а Нойок побажав здоров’я.

Білорусь перебуває на 27-му місці у світі за кількістю випадків коронавірусу. Станом на 6 липня з початку пандемії коронавірус там офіційно діагностовано у 63 804 осіб (+250 за добу), померли 429 (+6).

Читайте також:
Олена Зеленська одужала від коронавірусу і виписалася з лікарні, – ОП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна