Зеленський хоче за тиждень визначити кандидатуру віцепрем’єра з “оборонки”

 

Президент Володимир Зеленський вважає, що кандидатура на посаду віцепрем’єр-міністра з питань промислової політики та оборонно-промислового комплексу може бути визначена вже за тиждень.

Як повідомляє пресслужба офісу президента, про це глава держави заявив на зустрічі з представниками місцевого бізнесу під час робочої поїздки до Одеської області 4 липня.

Під час зустрічі з підприємцями президент наголосив, що збереження робочих місць і розвиток українських підприємств – це один з пріоритетів влади.

“Для нас це дуже важливе питання. Ми вирішили відновити посаду віцепрем’єра з промислової політики. Ми вже побачили багатьох професійних людей – зараз обираємо найкращу кандидатуру”, – зауважив Зеленський.

За його словами, розвиток промисловості – це стратегічний погляд на розвиток України.

“Тому для нас і промисловість країни, і ОПК, і космічна індустрія, і всі наші підприємства – це і є стратегія розвитку країни, щоб Україна була промисловою та космічною державою”, – наголосив Зеленський.

Як відомо, Зеленський ще 5 березня висловив переконання, що в уряді має бути посада міністра або віцепрем’єра з питань промисловості.
Перед тим таку ж ідею озвучив лідер фракції “Слуга народу” Арахамія.
11 червня прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в уряді розглядають питання про створення Міністерства розвитку промисловості та ОПК.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна