“Комерційні причини”: SkyUp скасував три внутрішні рейси

 

Авіакомпанія SkyUp скасувала перельоти між Львовом та Харковом, а також із Києва до Львова та Харкова з комерційних причин.

Про це пресслужба SkyUp повідомила у фейсбуці.

“З 5 липня 2020 року з комерційних причин ми скасовуємо перельоти між Львовом та Харковом, а також із Києва до Львова та Харкова”, – йдеться у повідомленні.

Наразі скасовуються три внутрішні рейси – Київ-Львів-Київ з 6 липня по 15 вересня, Київ-Харків-Київ з 6 липня по 15 вересня, Харків-Львів-Харків із 5 липня по 15 вересня

Пасажири, які придбали квитки на ці рейси, отримають відшкодування вартості квитків автоматично на банківську карту протягом тижня.

У компанії також пообіцяли надіслати промокод на 10% знижку на наступну покупку квитків або послуг на сайті SkyUp. При цьому зазначається, що додатково звертатися до авіакомпанії із запитом не потрібно.

Водночас виконання внутрішній рейсів у пресслужбі назвали “соціальним продуктом”.

“Ми хочемо, щоб ви могли швидко і за доступні гроші подорожувати в своїй країні. Але запуск таких рейсів для нас можливий при повноцінному відновленні міжнародної польотної програми. Адже недоотримані кошти на внутрішніх рейсах компенсуються за рахунок міжнародних напрямків. Однак на сьогодні міжнародна програма відновлюється лише за трьома напрямками: чартери до Туреччини та Єгипту і регулярні рейси до Албанії. Подальші плани залежать від розвитку ситуації з поширенням пандемії”, – наголосили у компанії.

Зараз SkyUp працює над лоукост-моделлю і може забезпечувати лише певний відсоток квитків за такою ціною, оскільки податок, що входить до складу вартості, суттєво збільшує собівартість рейсу.

При цьому, коли в системі залишаються дорожчі квитки, попит на рейс знижується, й відповідно, завантаженість рейсу зменшується.

Також на готовність подорожувати впливають і карантинні обмеження. Вони також змушують впроваджувати нові заходи безпеки під час подорожей.

Читайте також:
Коронавірус: аеропорти “Київ” та “Львів” скасували всі міжнародні рейси. З “Борисполя” літають

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна