На херсонських кавунах клеїтимуть наліпки з QR-кодом

 

Для херсонських кавунів у межах туристично-контентного проєкту “TripMustGoOn”, що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, створять наліпки з QR-кодами.

Про це під час пресконференції у Херсоні розповів голова правління ГО “Центр живої історії “Олешшя”, президент регіональної туристичної організації “Туризм Херсона” Павло Білецький.

“На ста тисячах кавунів буде розміщена маленька наліпка із QR-кодом, що вестиме на інформаційний ресурс, де будуть розповідати про нашу область”, – цитує Білецького “Укрінформ”.

У такий спосіб, за його словами, кавун стане “зеленим смугастим послом регіону”. Жителі інших областей, які його придбають, зможуть зі свого смартфона “перестрибнути” на Херсонщину та дізнатися про туристичні локації.

Ініціатори проєкту зазначають, що наліпки розміщуватимуть у партнерстві з місцевими фермерами.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” вчинили бійку при крадіжці кавунів, є загиблі й поранені, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.