У Раді готують законопроєкт про відповідальність за невизнання окупації Криму

 

Керівник Постійної делегації Верховної Ради України в Парламентській асамблеї Ради Європи Єлизавета Ясько розробляє законопроєкт, який передбачатиме кримінальну відповідальність за невизнання факту незаконної окупації Криму Росією.

Про це народна депутатка Єлизавета Ясько, яка представляє фракцію “Слуга народу” розповіла в ефірі одного з ток-шоу, повідомляє “Укрінформ“.

“Хочу сказати, дуже важливо, про ініціативу, яку я наразі в парламенті розробляю, – це закон про невизнання саме окупації. Маємо яку ситуацію – російські наративи розколюють наше суспільство. Ми маємо п’яту колону, багато хто їде в Москву, підтримує публічно окупацію Криму. Мені здається, що в Україні має бути кримінальна відповідальність для таких публічних осіб, які є, до речі, навіть у нашому парламенті”, – сказала Ясько.

Читайте також:
“Відпочивати в Криму – як у крові купатися”. Як живе і що думає політв’язень Балух після звільнення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна