За право позмагатися з Кличком на мерських виборах змагаються чотири “слуги народу”

 

У внутрішньому відборі кандидатів на вибори мера Києва беруть участь четверо народних депутатів від “Слуги народу” – Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський і Олександр Качура.

Про це сам Качура розповів інформагенції “Інтерфакс-Україна”.

“Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський і я. Усередині партії серед депутатів більше інших кандидатів поки що не було, наскільки я знаю. Але ми не виключаємо варіанту, що може хтось з’явиться в останній момент ззовні”, – сказав Качура про так звані “внутріпартійні праймеріз”.

Найсерйознішим суперником на майбутніх виборах міського голови Качура вважає чинного міського голову Віталія Кличка.

Також нардеп розповів, що кандидата в мери від “Слуги народу” буде визначено через декілька тижнів, і останнє слово – за президентом Володимиром Зеленським. Той, за словами Качури, опиратиметься на показники соціологічних досліджень, а кандидата висуне конференція міської партійної організації після офіційного старту виборчої кампанії.

Нагадаємо, чергові місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня 2020 року.

Читайте також:
Шмигаль припускає, що місцеві вибори можуть перенести через коронавірус

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна