В окупованому Донецьку ватажок бойовиків “ДНР” Пушилін мешкає в захопленому будинку, – ЗМІ

 

Ватажок бойовиків “ДНР” Денис Пушилін із сім’єю мешкає в особняку в окупованому Донецьку. Будинок відібрали у законного власника – бізнесмена Сергія Хановича.

Про це Ханович розповів  інтерв’ю телеканалу “Дім”, опублікованому у вівторок, 23 червня.

За словами підприємця, він втратив чимало об’єктів бізнесу. Зокрема готельно-розважальний комплекс “Ліверпуль” і помешкання.

“Втратив свій житловий будинок, який я збудував сам, у якому тепер живе Пушилін”, – сказав Ханович.

Мова про приватний будинок на вулиці Солов’яненка 10/12, в районі парку Щербакова. Спочатку охорона йому доповідала, що біля будинку декілька днів чергує якась машина.

Скріншот із відео

“Ми підходимо – вони мовчать. Дізналися, що це за машина. Виявилося – їхня, так званого якогось “першого відділу”, “страшного відділу”, з яким ніхто не захотів зв’язуватися. Потім приїхали озброєні люди на декількох машинах, з БТРом, сказали, що їм потрібно обшукати будинок, адже в них підозра, що в будинку є труп. Їх впустили до приміщення, відкрили, пройшли разом із ними, переконалися, що ніяких трупів там немає. Вони кажуть, що все одно цей будинок тепер буде опечатаний, мовляв, ми будемо проводити слідчі дії. А буквально на другий день туди в’їхав Пушилін”, – розповів бізнесмен.

Речі, що належали родині Хоновича, з дому кудись вивезли.

“Фотографії, речі – те, що їм зовсім не потрібно… Але коли вони з фасаду будинку, з парканів позбивали мої ініціали, то я зрозумів, що це вже надовго”, – зазначає Ханович.

Будинок має площу понад 1,5 тис. кв. метрів, з великим зимовим садом, басейном, джакузі, зі спортзалом, гаражами, заправними станціями.

“Тепер усім цим користується Пушилін, володію я, юридично, відповідно до Закону України”, – додав Ханович.

Читайте також:
Подання на паспорт РФ: Києву стало відомо про коханку Пушиліна та його сина

“Ми самі примусимо бойовиків стрибати з вікон, тільки звільніть нас”: інтерв’ю з окупованого Донецька

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна