На Харківщині колона військових авто потрапила в ДТП, є постраждалі

 

Поліція Харківківської області з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю військових автомобілів, в якій постраждали двоє людей.

Аварія сталася у четвер, 25 червня, по обіді на кільцевій автодорозі поблизу села Хролі Харківського району, повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

“Слідчо-оперативна група встановила, що на вказаній автодорозі рухались колоною три нові військові автомобілі “Новатор” без номерних знаків. Останній в колоні транспортний засіб не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем, який їхав попереду, а другий автомобіль, своєю чергою, зіштовхнувся з автомобілем, який рухався першим в колоні. Крім того, 33-річний водій останнього не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen Golf”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок аварії 19-річний водій і 20-річний пасажир мікроавтобуса отримали травми. Постраждалих доставили до Харківської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Інформація про подію зареєстрована в Липецькому відділенні поліції. Всі обставини з’ясовуються.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно на Київщині у ДТП загинув полковник Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також:
На Вінниччині в ДТП загинув військовий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна