10 родин переселенців із Золотого отримали житло в Сєвєродонецьку

 

Родини внутрішньо переміщених осіб із Золотого Луганської області, які в 2018 році були змушені залишити свої домівки через тиск незаконних збройних формувань, отримали нове житло.

Вручення ордерів та ключів від квартир відбулося в Сєвєродонецьку, передає пресцентр офісу президента.

Відремонтоване житло одержали 10 родин. Ще в п’яти помешканнях тривають ремонті роботи.

На Банковій нагадали, що 20 листопада 2019 року під час робочої поїздки на Луганщину, президент України зустрівся з деякими з цих сімей. Люди звернулися до глави держави з проханням допомогти в отриманні житла. Власні оселі вони були змушені покинути впродовж півгодини.

Володимир Зеленський доручив голові Луганської ОДА Сергію Гайдаю посприяти в пошуку та облаштуванні житла. Незабаром було знайдено квартири та проведено капітальний ремонт у них.

“Ми обіцяли – і зробили. Маємо захищати наших громадян. Радий, що родини, котрі пережили шок війни, тепер можуть облаштуватися й знову відчути домашній затишок”, – сказав президент.

Читайте також:
ЦВК дозволила голосувати переселенцям на місцевих виборах за місцем фактичного проживання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна